Tankstation

Over

In de shop, bent u aan het juiste adres voor een hapje en een drankje (zowel warm als koud),uw lectuur, uw tabakswaren, snoep en een ijsje.

In de shop, bent u aan het juiste adres voor een hapje en een drankje (zowel warm als koud),uw lectuur, uw tabakswaren, snoep en een ijsje. Tevens vind u er diverse produkten om uw auto in optimale conditie te houden, zowel interieur als exterieur.

Uitbreiding shop
Onlangs is onze shop uitgebreid met een professionele bakery. Dagelijks bakken we hier verse broodjes en bereiden overheerlijke salades. Uw bestelling kunt u telefonisch doorgeven op nummer 06-57942040 of via email: broodje@temorsche.nl. Tevens verzorgen wij u lunch. Om lange wachttijden te voorkomen vragen wij u om minimaal 1 uur van te voren uw bestelling aan ons door te geven. Klik hier om uw bestellijst/prijslijst te downloaden.

Het begon ooit met 1 pomp. Nu zijn we uitgegroeid naar een modern tankstation met 9 pompen.Bij ons hoeft u niet zelf te tanken, een van onze medewerkers helpt u graag!

Ook na sluitingtijd tanken met pasjes!

Tanken en betalen met pasjes is niets nieuws. Ook bij Te Morsche kan dit. Na sluitingstijd is het bij een groot aantal tankstations niet mogelijk om te tanken. Bij Te Morsche is dat echter geen enkel probleem. Via de 24-uur buiten-pin-zuil kunt u alle brandstoffen tanken buiten de reguliere openingstijden.

U kunt hier betalen met de volgende kaarten:

- Alle pinpassen / creditcards
- tankpas 

Van een versnapering tot ruitenwisser, u treft van alles aan in onze Shop.

- Frisdranken
- Tabakswaren
- Snoep
- IJs
- Warme snacks
- Dagelijks verse broodjes
- Wenskaarten
- Een uitgebreid assortiment lectuur
- Onderhoudsproducten
- Olie
- Koelvloeistoffen

- Auto accessoires etc.