Tankstation

Over

Wij zijn 24/7 het voordeligste tankstation in Rijssen. In onze shop bent u aan het juiste adres voor een hapje en een drankje, snoep, verpakt ijs, softijs, milkshakes, tabakswaren, lectuur en producten voor uw auto.

Het begon ooit met 1 pomp. Nu zijn wij uitgegroeid naar een modern tankstation met 9 pompen. Bij ons hoeft u niet zelf te tanken, een van onze medewerkers helpt u graag!

Brandstoffen:

- 95 ongelood (E10)
- 98 ongelood (E5)
- Diesel (B7)
- LPG

Wij verkopen ook AdBleu in 10L cans.

Ook na sluitingstijd tanken met pasjes!

Tanken en betalen met pasjes is niets nieuws,ook bij te Morsche kan dit. Via de 24-uur buiten-pin-zuil kunt u alle brandstoffen tanken buiten de reguliere openingstijden. M.U.V LPG.

U kunt hier betalen met de volgende kaarten:

- Pinpassen
- Creditcards
- Local tankpas 
- Fieten Olie tankpas
- Kuster tankpas

In de shop bent u aan het juiste adres voor een hapje en een drankje, snoep, verpakt ijs, softijs, milkshakes, tabakswaren en lectuur. Tevens vind u er diverse producten om uw auto in optimale conditie te houden, zowel interieur als exterieur.

Uitbreiding shop
Onlangs is onze shop uitgebreid met een professionele frituurwand. Hier kunt u overheerlijke patat en snacks bestellen. Uw bestelling kunt u telefonisch doorgeven op nummer 06-57942040 of via email: broodje@temorsche.nl.

Tevens verzorgen wij u lunch. Om lange wachtijden te voorkomen vragen wij u om minimaal 1 uur van te voren uw bestelling aan ons door te geven.
Heeft u één of meerdere allergie meld het ons. Wij verkopen ook glutenvrije broodjes, snacks en patat

Van een versnapering tot ruitenwisser, u treft van alles aan in onze shop.

- Vers belegde broodjes
- De lekkerste handgedraaide gehaktbal van Nederland uit de jus
- Snacks
- Patat
- Pizza
- Frisdranken
- Snoep
- Verpakt ijs
- Soft ijs
- Milkshakes
- Tabakswaren
- Lectuur
- Onderhoudsproducten
- Olie
- Koelvloeistoffen