Ga naar Homepagina

Snackbar Rijssen

Bestel uw snacks bij Te Morsche, de snackbar in Rijssen

Snackbar Rijssen

Heeft u zin in een lekkere warme snack? Kom langs bij de snackbar van Te Morsche in Rijssen. Wij hebben een groot aanbod overheerlijke snacks die wij voor u bakken. Naast patat, frikandellen, kroketten etc. maken wij ook enkele speciale broodjes voor u klaar. U heeft de keuze uit een:

  • Broodje Texas burger met gebakken ui
  • Broodje Warme beenham met Bollie beenhamsaus
  • Broodje Harry gehaktbal uit jus met gebakken champignons, ui en spek
  • Huisgemaakte Hamburger met 200 gram gehakt

Wilt u verzekerd zijn van één van deze speciale broodjes? Geef dan uw bestelling minimaal 45 minuten van te voren door.

Zie ook: Bakker Rijssen en Broodjes Rijssen Bekijk ons aanbod >

Zoekt u een snackbar in Rijssen?

Autobedrijf Te Morsche in Rijssen heeft naast een garage en tankstation ook een eigen snackbar. Wij bereiden graag uw lunch voor. Wilt u iets bestellen uit onze snackbar? Neem dan gerust contact met ons op via: 06-57942040 of mail ons via: broodje@temorsche.nl. Doe dit wel uiterlijk 45 minuten van te voren wilt u verzekerd zijn van uw snack. Voor andere vragen kunt u ons mailen via: info@temorsche.nl of bellen via 0548 – 516398. Kom gezellig langs en ervaar onze heerlijke snacks en uitstekende service. Wij zijn te vinden aan de Jutestraat 5 in Rijssen.

Zie ook: Bakker Rijssen en Broodjes Rijssen Bekijk ons aanbod >

Te Morsche, meer dan een snackbar!

Of u nou zin heeft in een koude of warme versnapering in de snackbar of op zoek bent naar onderhoudsproducten voor uw auto, in de shop van Te Morsche bent u aan het juiste adres. Bij ons vindt u: frisdranken, tabakswaren, snoep, ijs, warme snacks, dagelijks verse broodjes, wenskaarten, een uitgebreid assortiment lectuur, onderhoudsproducten, olie, koelvloeistoffen en andere auto-accessoires. Daarnaast hebben wij ook nog een wasserette, waar u uw auto zelf kunt wassen of op vrijdag van 14:00 tot 18:00 en zaterdag 08:30 tot 18:00 kunt laten wassen door één van onze autowassers. Wij kijken uit naar uw komst.

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op