Ga naar Homepagina

Lunch Rijssen

Kom lunchen bij Te Morsche in Rijssen

Lunch Rijssen

Bent u op zoek naar een plek om te lunchen in de omgeving van Rijssen? Kom dan gerust langs bij Te Morsche. Wij hebben namelijk naast een tankstation, garage en wasserette ook een cafetaria. Bestel een heerlijk broodje rosbief of een broodje huisgemaakte kipkerriesalade voor uw lunch. Heeft u meer behoefte aan een lekkere snack? Bij ons kunt u ook gewoon patat en een broodje hamburger bestellen. Wij hebben ook glutenvrij brood met diverse soorten beleg ter beschikking.

Zie ook: Snackbar Rijssen en Bakker Rijssen Bekijk ons aanbod >

Ruime keuze bij cafetaria in Rijssen

Bij cafetaria Te Morsche heeft u de keuze uit een groot en divers aanbod aan snacks en broodjes. Daarnaast hebben wij ook een speciaal lunch gerecht voor u samengesteld. Voor een bedrag van €5,50 geniet u van twee sneetjes brood met een omelet of uitsmijter met rauwkost. Bovendien krijgt u een gratis kop koffie, thee of warme chocolademelk. Bent u benieuwd naar alle gerechten die wij bereiden? Bekijk de gehele kaart met broodjes en snacks op onze website onder het kopje ‘Bakery’ of kom langs in de cafetaria. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Zie ook: Snackbar Rijssen en Bakker Rijssen Bekijk ons aanbod >

Lunch in onze vernieuwde shop!

Voor wie er op doorreis is of gewoon zin heeft in een lekkere lunch in de omgeving van Rijssen kan uitstekend terecht bij Te Morsche. Onze shop is sinds kort vernieuwd en uitgebreid met een professionele bakkerij. Wij bakken dagelijks verse broodjes en lekkere salades. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een broodje eier-, tonijn- of kipkerriesalade. Maar kunt u ook kiezen uit een uitgebreid aanbod warme snacks. Geef uw bestelling telefonisch door via: 06-57942040 of per mail via: broodje@temorsche.nl.

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op