Ga naar Homepagina

Cafetaria Rijssen

Te Morsche, uw cafetaria in Rijssen

Cafetaria Rijssen

Voor wie op zoek is naar een cafetaria in Rijssen kan terecht bij Autobedrijf Te Morsche. Naast autobedrijf, verkeersschool en tankstation kunt u bij Te Morsche ook een lekker vers broodje eten of een warme snack in de cafetaria. In de shop is namelijk sinds kort ook een bakery te vinden. Dagelijks bakken we verse broodjes en bereiden we overheerlijke salades voor u. Wacht onder het genot van een warm kopje koffie op uw bestelling. Wilt u verzekerd zijn van uw broodje of snack? Geef uw bestelling dan ruim van te voren op. U kunt ons bereiken via 06-57942040.

Zie ook: Lunch Rijssen en Snackbar Rijssen Bekijk ons aanbod >

Autobedrijf Te Morsche in Rijssen: verkeersschool, tankstation, cafetaria, garage en meer!

Wij zijn al sinds 1961 een begrip in Rijssen. Vroeger een eenmansbedrijf, tegenwoordig een compleet bedrijf waar u terecht kunt voor alles op het gebied van uw auto en meer. U kunt 24 uur per dag tanken bij ons, uw voertuig laten repareren in onze garage of uw auto laten wassen voor een vriendelijke prijs. Heeft u vragen of opmerkingen? Onze medewerkers staan voor u klaar. Daarnaast kunt u ook een warme snack halen in onze cafetaria. Wij verzorgen uw lunch graag.

Zie ook: Lunch Rijssen en Snackbar Rijssen Bekijk ons aanbod >

Laat uw auto wassen in Rijssen

Is uw auto vies en wilt u uw auto wassen? Dat kan bij Autobedrijf Te Morsche. Wij hebben een moderne dubbele wasinstallatie. Ook heeft u de mogelijkheid om uw auto op vrijdagmiddag van 14:00 tot 18:00 of zaterdag van 08:30 tot 18:00 te laten wassen. Onze autowassers zorgen ervoor dat uw auto er weer blinkend schoon uitziet! Daarnaast hebben wij zeer goede stofzuigers tot onze beschikking waarmee uw interieur met de grootste zorg wordt gereinigd. Haal een warme snack in onze cafetaria terwijl u wacht tot uw auto schoongemaakt is. Service staat centraal bij ons!

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op