Ga naar Homepagina

Broodjes Rijssen

Haal een vers broodje bij onze bakkerij

Broodjes Rijssen

Heeft u trek en wilt u een lekker vers broodje halen in de buurt van Rijssen? Kom dan gerust eens langs bij Te Morsche. Bij ons is de ideale plek om een kopje koffie te drinken en om een heerlijk broodje te eten. Heeft u geen tijd om het bij ons op te eten? Geen probleem, bestel van te voren en wij zetten uw bestelling voor u klaar om mee te nemen. U hoeft het enkel mee te nemen en u kunt genieten van uw lunch.

Zie ook: Cafetaria Rijssen en Lunch Rijssen Bekijk ons aanbod >

Hoe bestel ik een broodje?

Wilt u een broodje van onze bakkerij bestellen? Dat kan heel gemakkelijk. Bekijk de bestellijst onder het kopje ‘Bakery’ op onze website en maak een keuze uit één van onze broodjes. U kunt kiezen voor een zachte bol of een wit pistoletje met diverse soorten beleg. Heeft u een keuze kunnen maken? Geef uw bestelling dan telefonisch door via 06-57942040 of per mail via broodje@temorsche.nl. Onze medewerkers bereiden uw gerecht met liefde. U kunt uw bestelling bij ons ophalen aan de Jutestraat 5 in Rijssen. Eet smakelijk!

Zie ook: Cafetaria Rijssen en Lunch Rijssen Bekijk ons aanbod >

Tankstation Te Morsche in Rijssen: voor broodjes en meer!

Wij hebben een modern tankstation in Rijssen met in totaal 9 pompen waar u kunt tanken. Eén van onze medewerkers helpt u hier graag bij. Bij ons kunt u ook na sluitingstijd tanken, 24 uur per dag. Als u binnen in onze shop komt vindt u een uitgebreid assortiment. Wij hebben alles in huis, van vers gebakken broodjes en warme snacks tot ruitenwissers en koelolie. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw voertuig te wassen in onze wasserette. Via muntapparaten kunt u van maandag tot en met zaterdag uw auto, camper, motor, boot of zelfs caravan wassen.

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op