Ga naar Homepagina

Bakker Rijssen

Bestel broodjes bij een bakker in Rijssen

Bakker Rijssen

Het is vroeg in de middag en u begint honger te krijgen. Bent u in de buurt van Rijssen? Kom gezellig langs bij Te Morsche. Onze bakker maakt met liefde een heerlijk vers belegd broodje voor u klaar! Een broodje filet, eiersalade of een lekkere boerenomelet? Wij hebben een uitgebreid aanbod broodjes. Daarnaast hebben wij ook iedere maand een broodje van de maand. Benieuwd welk broodje dat deze maand is? Bel of mail ons gerust en onze medewerkers vertellen het u graag.

Zie ook: Broodjes Rijssen en Cafetaria Rijssen Bekijk ons aanbod >

Ook snacks bij Te Morsche in Rijssen

Als u geen zin hebt in een vers broodje dan kunt u er ook voor kiezen om een warme snack te halen. Naast de lekkere broodjes van onze bakker hebben wij ook een snackbar in onze shop. Ook hier kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod. Bij ons bent u namelijk van harte welkom voor een broodje of meer! Wij verzorgen uw lunch graag. Heeft u een lunch nodig van meerdere personen? Dan verzorgen wij dat graag voor u. Wel graag minimaal een uur van te voren bestellen.

Zie ook: Broodjes Rijssen en Cafetaria Rijssen Bekijk ons aanbod >

Een bakker bij u in de buurt!

Sinds 1961 is Autobedrijf Te Morsche al gevestigd in Rijssen. Van origine zijn wij een tankstation en autobedrijf, maar in onze shop is voor ieder wat wils. Bij ons kunt u namelijk terecht voor broodjes, snacks, frisdranken, snoep en ijs. Maar ook voor alles wat met uw auto te maken heeft. U kunt bij ons 24 uur per dag tanken of uw auto wassen. Haal een heerlijk broodje bij onze bakker of bestel een warme snack met een lekkere kop koffie terwijl u rustig pauzeert.

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op